3F Superligaen

Spillerne har talt: FCK-stjerne er årets profil i Superligaen

Det er torsdag blevet offentliggjort, hvem der er årets profil i Superligaen ifølge aktørerne selv. Det blev en F.C. København-spanier, der løb med den flotte hæder.

FCK
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Kollegerne har stemt og er kommet frem til, at F.C. Københavns spanske stjernespiller, Pep Biel, er årets profil i Superligaen.

Her har hver fjerde spiller nemlig stemt på offensivspilleren, som deres foretrukne profil i denne sæson.

Pep Biel fik dermed 25 procent af stemmerne, mens Silkeborg IF-angriberen og den formodede superligatopscorer for denne sæson, Nicklas Helenius, kom ind på en andenplads med 19 procent af stemmerne.

Til slut sneg FC Midtjyllands brasilianske stjerne, Evander, sig akkurat også med ind i top tre med 16 procent af stemmerne.

Det er spillerne i 3F Superligaen, som udelukkende har valgt og stemt i kåringen, hvilket den 25-årige spanier, der i sæsonen indtil videre har leveret 11 scoringer og seks oplæg i Superligaen, naturligt nok er stolt over. Det fortæller han på DBU’s hjemmeside.

– Jeg er virkelig glad for prisen. Jeg vil takke alle dem, der har stemt på mig. Jeg var lidt overrasket over at vinde prisen. Jeg er stolt over at vinde den, siger Biel og fortsætter:

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det betyder noget ekstra, at det er spillerne, der har stemt på mig. Jeg synes, jeg har haft en god sæson. Jeg har haft gode præstationer sæsonen igennem, og jeg er virkelig glad for det.

Bag kåringen står Spillerforeningen og DBU, men det er altså udelukkende de spillende kolleger, der stemmer og vælger årets profil.

Sidste sæson var det den daværende FC Midtjylland-forsvarsstjerne Alexander Scholz, som løb med hæderen. Han spiller i dag i den japanske klub Urawa Red Diamonds.

FC Midtjylland-brasser overgår Neymar på målliste

På søndag kan Pep Biel så med den allerstørste sandsynlighed fejre sin kåring ved at sikre F.C. København klubbens 14. mesterskab. Et mesterskab, som man ikke har vundet i klubben siden 2018/19-sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P