1 min læsningJack Wilshere stopper karrieren

Den engelske fodboldspiller Jack Wilshere, der senest har spillet i AGF, stopper karrieren.

1 min læsning
Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Det blev til et halvt år i AGF, men nu har Jack Wilshere valgt at stoppe sin aktive karriere.

Det har han netop afsløret på Twitter.

Jack Wilshere har haft en flot karriere bag sig, hvor han primært huskes for sin bedste periode i Arsenal samt for sine kampe på det engelske landshold.

– Det har i sandhed været svært at acceptere, at min karriere til tider er blevet påvirket af årsager, jeg ikke har kunnet kontrollere, selvom jeg mente, at jeg stadig havde noget at give, lyder det blandt andet i tweetet.

Englænderen har kæmpet en del med skader i sin karriere, og Wilshere forsøgte at finde tilbage på øverste niveau ved blandt andet at spille et halvt år i AGF og i Superligaen. Men den målsætning er altså nu parkeret.

AGF bekræfter: Wilshere har truffet sit valg

Jack Wilshere takker i sit tweet trænere og klubber fra sin karriere – herunder også AGF – men han melder intet ud om, hvad han skal lave fremover.

Timeline

Notifications

Notifikationer