3F Superligaen

Thomasberg & co. lurer på ny midtstopper: Der kommer højst sandsynligt en ind i næste uge

Cheftræneren i Randers FC, Thomas Thomasberg, fortæller til Randers Amtsavis, at de har intensiveret jagten på en ny forsvarsspiller.

Thomas Thomasberg regner med at præsentere en ny forsvarsspiller snart
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Randers FC har solgt deres østrigske midtstopper Simon Piesinger til Wolfsberg AC, som ellers var fast inventar på det østjyske mandskab i seneste sæson.

Derfor er klubben nu ude efter forstærkning til den bagerste kæde, også selvom klubben råder over Simon Graves, Hugo Andersson, tilbagevendte Joel Kabongo, samt talenterne Jeppe Kudsk og Mikkel Brund.

Det fortæller han til Randers Amtsavis.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Der kommer højst sandsynligt en ind, men ligegyldig hvad har han ikke spillet sammen med de andre, så det er der, at vi lige nu vurderer, om vi kan være stærke nok. Vi kommer jo op mod gode hold de første par runder (FC Midtjylland og OB, red.), forklarer han efter træningskampen lørdag mod FC Fredericia, der endte med remis.

Bekræftet: Randers FC forlænger og forbedrer kontrakt med midtbanespiller

Ifølge Thomasberg er der klare meldinger om, at de vil bringe en ny midtstopper til klubben, som kan blive præsenteret allerede i næste uge.

– Det har han gjort i et stykke tid (sportschefen Søren Pedersen har kigget på en ny forsvarsspiller, red.). Vi håber, at der står en i næste uge, afslutter den karismatiske Randers-boss.

Det er fortsat usikkert, om spillere som Tosin Kehinde, Lasse Berg Johnson, Jesper Lauridsen og Stephen Odey tørner ud for ‘Hestene’ i næste sæson.

Randers FC gæster superligasølvvinderne fra FC Midtjylland d. 15. juli, når superligabolden atter rullen. Kampen starter kl. 19:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P