2 min læsningNy 8’er i Manchester United: Trøjen er noget helt specielt for mig

Bruno Fernandes har for nyligt overtaget Manchester Uniteds ikoniske nummer 8 og fortæller her om, hvad trøjenummeret betyder for ham.

2 min læsning
Soccer Football - Premier League - Manchester United v Brentford - Old Trafford, Manchester, Britain - May 2, 2022 Manchester United's Bruno Fernandes celebrates scoring their first goal with Manchester United's Anthony Elanga REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Efter Juan Matas afgang fra Manchester United har det ikoniske ottetal været frit tilgængeligt for de tilbageværende United-spillere. Og i denne uge kunne klubben offentliggøre, at Bruno Fernandes har fået fingrene i det prestigefyldte trøjenummer.

Portugiseren bar også otteren i både Sporting Lissabon og Udinese, før han måtte se sig til takke med nummer 18 i Manchester United. I dag kan Fernandes dog afsløre, at otteren har en særlig plads i hans hjerte.

– Den trøje er noget helt specielt for mig. Der er en historie bag nummeret, fordi min far plejede at bære det, dengang han spillede, fortæller Fernandes til MUTV og fortsætter.

Manchester United bekræfter: Ronaldo rejser ikke med på træningslejr

– Han måtte give op på fodbolden, fordi han fik et tilbud fra sit arbejde, og på det tidspunkt var det bedst for familien, at han havde et ordentligt arbejde i stedet for at blive ved med at spille fodbold, siger Fernandes.

Fernandes sætter stor pris på de ofringer, hans far har måtte gøre for, at United-stjernen kunne forfølge sine drømme om at blive professionel fodboldspiller. Derfor tror han også på, at han kan føre faderens eftermæle videre ved at bære det samme nummer.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det var det nummer, han bar i to år. Og fordi han også drømte om at blive fodboldsspiller, får det mig til at drømme en smule om ham, fortæller Fernandes.

Manchester Uniteds nummer otte har tidligere været besat af store navne som Wayne Rooney, George Best, Bobby Charlton og Nicky Butt. Derudover havde danske Jesper Olsen også æren af det legendariske trøjenummer i 85/86-sæsonen.

Timeline

Notifications

Notifikationer