2 min læsningBergwijn om Tottenham-exit: Det er et skridt op

I et interview med hans nye arbejdsgiver fortæller Steven Bergwijn om, hvorfor han mener, skiftet er et skridt op i hans karriere.

2 min læsning
Soccer Football - Premier League - Tottenham Hotspur v Newcastle United - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - April 3, 2022 Tottenham Hotspur's Steven Bergwijn celebrates scoring their fifth goal REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Ajax Amsterdam kunne fredag offentliggøre, at klubben har hentet Tottenhams hollandske venstrekant, Steven Bergwijn, til klubben på en 5-årig aftale.

Skiftet kommer i kølvandet på, at Bergwijn har haft svært ved at spille sig ind i Nordlondon-klubbens startopstilling under Antonio Conte. Alligevel mener hollænderen selv, at skiftet er et skridt op i hans karriere.

Ny 8’er i Manchester United: Trøjen er noget helt specielt for mig

– Jeg var ikke på holdet, og man vil naturligvis bare spille. Så det ville være fedt at vende tilbage til Ajax, hvis man kunne. Både i ligaen og i Champions League gør de det altid godt. Så for mig er det et skridt op, fortæller hollænderen, der tidligere har været en del af Ajax’ ungdomsafdeling, til klubbens hjemmeside.

Hollænderen beretter også, at interessen fra den hollandske gigant ikke er ny, men faktisk har stået på i en længere periode.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det tog sin tid, og der var en masse ‘frem og tilbage’, men nu er vi her. Det har stået på i omkring halvandet år. På et tidspunkt begyndte jeg at spille mindre i Tottenham, og så dukkede Ajax op et par gange. Det skete næsten dengang, men af en eller anden grund gjorde det ikke alligevel. Men nu er det kommet på plads i sidste ende, fortæller Bergwijn.

Siden hans skifte til London i januar 2020 nåede Bergwijn at trække Tottanham-trøjen over hovedet 60 gange i Premier League, hvor det blot blev til syv mål og seks assists.

Timeline

Notifications

Notifikationer