2 min læsningKlopp om nyindkøb: Vi blev forelskede i ham

Jürgen Klopp storroser ny angrebsstjerne i Liverpool og ser frem til, at få ham på holdet, forud for den nye sæson.

2 min læsning
Soccer Football - Primeira Liga - Sporting CP v Benfica - Estadio Jose Alvalade, Lisbon, Portugal - April 17, 2022 Benfica's Darwin Nunez in action with Sporting CP's Joao Palhinha REUTERS/Pedro Nunes

Tilbage i april måned spillede Liverpool to opgør i Champions League mod portugisiske Benfica. Som de fleste ved, vandt Liverpool og gik hele vejen til finalen, inden Real Madrid blev stopklodsen.

I de to kampe mod Benfica, blev Jürgen Klopp dog så imponeret af Darwin Núñez, at de engelske vicemestre denne sommer sprængte banken og gjorde uruguayaneren til holdets dyreste spiller nogensinde, da de købte ham for 750 millioner kroner.

Selvom den tyske manager allerede inden kampene mod Benfica havde snøren ude efter Darwin Núñez, så var det angriberens kvaliteter over de to kampe, der virkelig overbeviste Klopp.

Artiklen forsættes efter reklamen…

– Det var voldsomt imponerende, da han spillede mod os. Når man forbereder sig mod Benfica, så undersøger man helt ned til deres skostørrelser – vi ved absolut alt om en modstander, så vi kendte godt til Darwins kvaliteter.

– Det var ikke sikkert, at han ville spille, fordi han kom retur fra landskampspause lige inden den første kamp. Det var tydeligt, at han var virkelig god. Men når du ser det i virkeligheden, så var det meget imponerende.

– Hans power kombineret med teknikken, lysten og de kloge bevægelser skabte problemer for os. Vi blev alle forelskede i ham, over de to kampe. Det var en fornøjelse, at se ham spille. Så da vi indså, at vi havde en god chance for at tilknytte ham, gik vi all in, og vi er virkelig glade for at have ham i truppen, fortæller Klopp til Liverpools egen hjemmeside.

Liverpool forlænger med forsvarsspiller

Darwin Núñez var sidste sæson den helt store talisman for Benfica, hvor han fik netmaskerne til at blafre hele 34 gange i 41 kampe på tværs af alle turneringer.

Timeline

Notifications

Notifikationer