1 min læsningLiverpool forlænger med forsvarsspiller

Liverpool FC har forlænget kontrakten med forsvarsprofilen. Klubben oplyser, der er tale om længerevarende kontrakt.

1 min læsning
Joe Gomez har fået sin kontrakt forlænget i Liverpool FC
Foto: REUTERS/Hannah Mckay.

Liverpool FC forlænger kontrakten med Joe Gomez. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Det oplyses, der er tale om en længerevarende kontrakt, men Liverpool sætter ikke selv tal på, hvor lang tid kontrakten gælder.

Joe Gomez kom til Liverpool i 2015 fra Charlton og har siden optrådt 142 gange i den røde trøje. Hovedpersonen selv er meget tilfreds med forlængelsen.

– Det er selvfølgelig et særligt øjeblik for mig og min familie. Endnu én, du drømmer om som barn, og én jeg ikke tager for givet, siger Gomez og fortsætter:

– Det er et utroligt sted at være – i mine øjne nok en af de bedste – hvis ikke den bedste – klub i verden i øjeblikket. Muligheden for at forlænge mit ophold her var virkelig en nem beslutning at tage.

Også Liverpool-manager, Jürgen Klopp, er glad for forlængelsen.

– Joe er et fremragende talent. Han er også en fremragende forsvarer og et fremragende menneske. Han har så mange kvaliteter, at jeg kunne tale om dem hele dagen. Så at vide, at han vil fortsætte sin rejse med os, er et enormt løft – et som alle, der elsker Liverpool FC og kærer sig om dets nutid og fremtid, burde være utrolig glade for, siger den tyske manager.

Liverpool-indkøb kåret til ‘Årets spiller’ i Portugal

Joe Gomez har udover Liverpool og Charlton også båret den engelske landsholdstrøje. Det er sket i 11 kampe siden debuten i 2017.

Timeline

Notifications

Notifikationer