1 min læsningF.C. København vendte et truende nederlag til sejr i sidste testkamp

F.C. København spillede lørdag sin sidste testkamp, inden Superligaen atter sparkes i gang. Her blev det til en comeback-sejr for de danske mestre, der mødte Andreas Skov Olsen og Club Brügge.

1 min læsning
FCK
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

For præcis en uge siden vandt F.C. København med 7-0 over Feyenoord i en træningskamp, som efterfølgende har fået et retsligt efterspil.

I dag testede de danske mestre så formen af for allersidste gang inden superligapremieren, hvor de belgiske mestre fra Club Brügge blev besejret med 4-2. Det var en testkamp, hvor man havde aftalt at spille tre halvlege af to gange 45 minutter samt en tredje på en halv time.

Denne gang behøver F.C. København dog ikke at gå rettens vej, selvom det blev til en dansk sejr. Modstanden var nemlig i den grad til at føle på – særligt i første halvleg.

Således startede de danske mestre med at være nede med 2-0, men i anden og tredje halvleg fik man vendt et truende nederlag til en sejr på 4-2.

Pep Biel tegnede sig for de første to FCK-scoringer, der begge faldt i 2. halvleg, mens man i tredje halvleg gjorde tingene færdigt ved indskiftede William Bøving og Roony Bardghji.

Det var desuden en kamp, hvor den danske landsholdsspiller Andreas Skov Olsen fik de første 45 minutter på banen for Club Brügge.

Campo mener: Disse 12 superligaspillere bør skifte klub i sommerens transfervindue

F.C. København sparker sin superligasæson i gang søndag den 17. juli, når man hjemme i Parken tager imod oprykkerne fra AC Horsens.

Timeline

Notifications

Notifikationer