2 min læsningOfficielt: AGF sender ung angriber ud på lejeophold

AGF har fredag valgt at udleje Frederik Ihler til islandsk fodbold, hvor han har fået en halvårlig aftale med Valur.

2 min læsning
Ihler
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Den 19-årige Frederik Ihler er fredag blevet udlejet til islandsk fodbold, hvor Valur i den kommende halvsæson får fornøjelsen af angriberens kvaliteter.

Det melder AGF fredag på sin hjemmeside.

Dermed skal den unge angriber høste erfaring på højeste niveau i islandsk fodbold, hvorefter det er planen, at han vender hjem til Aarhus.

Det fortæller AGF’s norske sportschef Stig Inge Bjørnebye til klubbens hjemmeside.

– Frederik er en lokal dreng, som er udviklet i vores talentafdeling, og som vi har stor tiltro til.  Han har brug for at få mere kontinuerlig spilletid for at tage de næste skridt i sin udvikling, og han er også selv meget sulten efter at vise sig frem, indleder nordmanden og fortsætter:

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

– Her er et halvt år i Valur en rigtig god mulighed for ham. Lejeaftalen skal alene ses som et led i hans udvikling, og jeg er sikker på, at opholdet vil være med til at udvikle ham, og at vi derfor om et halvt år får ham tilbage i en stærkere udgave. Vi har gode relationer på Island, og vi glæder os til at følge ham for Valur.

AGF præsenterede torsdag klubbens nye nummer 10, som er den norske angriber Sigurd Haugen. En tilgang, du kan blive klogere på ved at klikke her.

AGF fik skidt resultat i den sidste test før Superliga-premieren

I Valur bliver Frederik Ihler blandt andet holdkammerater med de to tidligere AGF-spillere Jesper Juelsgård og Aron Jóhannsson.

Timeline

Notifications

Notifikationer