1 min læsningAGF fik skidt resultat i den sidste test før Superliga-premieren

SønderjyskE og AGF tørnede fredag eftermiddag sammen i en træningskamp, som var AGF's sidste test før Superligaen skydes i gang om en uge.

1 min læsning
Mikael Anderson
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AGF har resultatmæssigt haft en rigtig fin opstart, hvor holdet har været ubesejret efter 2-2 mod AaB hjemme på træningsanlægget Fredensvang og med en udesejr på 1-2 over Brøndby IF.

Den statistik blev der fredag eftermiddag lavet om på, da Uwe Röslers tropper testede formen af for sidste gang, inden Superligaen om præcis en uge sparkes i gang med kampen mellem FC Midtjylland og Randers FC.

Fredag mødte AGF nemlig nedrykkerne fra SønderjyskE i Haderslev, og her måtte man rejse hjem til Aarhus med et nederlag på 2-1.

AGF stillede ellers med en stærk startellever anført af flere profiler som Patrick Mortensen, Mikael Anderson og Jesper Hansen, men hvor klubbens nye norske angrebstilgang Sigurd Haugen ikke var en del af truppen.

De to SønderjyskE-mål faldt i hver sin halvleg og blev sat ind af Emil Frederiksen og Peter Buch Christiansen, mens AGF’s reducering faldt i kampens slutfase. Her var det Mikael Anderson, som scorede for gæsterne.

Jack Wilshere stopper karrieren

Uwe Rösler og AGF tager hul på sin superligasæson søndag den 17. juli, når ærkerivalerne fra Brøndby IF venter på udebane.

Her kan den tyske cheftræner give officiel AGF-debut til sommertilgangene Tobias Mølgaard og Mads Emil Madsen samt holdets nye nummer 10 Sigurd Haugen.

Timeline

Notifications

Notifikationer