1 min læsningUnited-boss vil på rov hos sin gamle klub: Første tilbud på Ajax-profil afvist

Erik ten Hag og Manchester United er ved at bygge et helt nyt hold op til næste sæson. Her ønsker den hollandske cheftræner, at tilknytte en profileret Ajax-spiller.

1 min læsning
Erik ten Hag ønsker at hente Antony
Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix

Juan Mata, Jesse Lingard, Nemanja Matic, Edinson Cavani og Paul Pogba er fortid i Manchester United, mens også Christiano Ronaldo angiveligt vil videre i sin karriere.

Ind kommer Tyrell Malacia fra Feyenoord og efter alt at dømme den danske talisman Christian Eriksen på en fri transfer fra Brentford. Sidstnævnte spiller har ligesom ten Hag en Ajax-fortid, men nu vil den relativt nyslåede cheftræner for ‘The Red Devils’ hente brasilianske Antony, der er nutid i den hollandske mesterklub.

Medier: De Jong-transfer trækker i langdrag – her er årsagen!

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Der er angiveligt også smidt et bud afsted for den farlige kantspiller, men ifølge GOAL er der fortsat et godt stykke vej, før de to parter finder et kompromis.

Mediet skriver, at United har budt 450 millioner danske kroner, mens Ajax forventer at indkassere 600 millioner. Derfor skal klubberne nu indgå et kompromis, hvis den 22-årige Antony skal skifte til den historiske Manchester-klub.

Officielt: Endnu en franskmand tilslutter sig Premier League-oprykker

Venstrebenede Antony kom til Ajax fra Sao Paulo i sommeren 2020. Sidenhen er det blevet til 78 optrædener, 22 mål og 20 assists. I seneste sæson nettede han hele 12 gange.

Timeline

Notifications

Notifikationer