Premier League

Officielt: Endnu en franskmand tilslutter sig Premier League-oprykker

Premier League-oprykkerne fra Nottingham Forest har allerede hentet en franskmand til forsvaret, men nu har de købt endnu en til samlingen.

Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er netop blevet bekræftet, at Nottingham Forest forstærker deres defensiv med en fransk forsvarsspiller fra Mainz o5.

Det drejer sig om 26-årige Moussa Niakhaté, som er blevet købt fri af sin tyske klub. Det er dermed anden gang på kort tid, at oprykkerne, kaldt ‘The Tricky Trees’, henter en franskmand til klubben. Det fremgår af Nottingham Forest’ hjemmeside sent onsdag aften.

PL-oprykker henter fransk midtstopper

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Moussa Niakhaté glæder sig personligt over transferen til Premier League-oprykkerne, som ifølge ham er en sand drømmeopfyldelse.

– Det er en stor drøm for mig, at komme til England og tilslutte mig en så historisk klub som Nottingham Forest. De har nogle helt fantastiske fans. Premier League er bestemt den bedste liga i hele verden, og en liga, hvor alle gerne vel hen, lyder det fra den nyslåede Forest-franskmand, der supplerer:

– Jeg er meget spændt på at møde mine nye holdkammerater – og blive helt klar til den kommende sæson, siger han afsluttende i interview med klubbens hjemmeside.

Officielt: Rasmus Nissen Kristensen får ny holdkammerat i Leeds

Han har fået en treårig kontrakt, der løber frem til sommeren 2025. Beløbet for handlen skulle ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano lyde på 10 millioner euro plus fem ditto i klausuler. Det svarer til små 75 millioner kroner for grundbeløbet.

Moussa Niakhaté har optrådt 128 gange for Mainz med ni scoringer og fire assists til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P