2 min læsningOB forlænger med ung offensivspiller – og rykker ham op på førsteholdet

Odense Boldklub har netop udsendt en pressemeddelse om, at de forlænger aftalen med en af deres akademispillere, der nu ryger op på førsteholdet til næste sæson.

2 min læsning
Charly Nouck Horneman får ny kontrakt med OB
Foto: Ob.dk

Det er nok de færreste, som ikke følger OB-klubben intenst og på daglig basis, der kender til navnet Charly Nouck Horneman. Den 18-årige kantspiller har da heller ikke spillet en officiel førsteholdskamp endnu, men det kommer han øjensynligt til i næste sæson.

Odense Boldklub har i hvert fald stor tiltro til Horneman, der nu er blevet udstyret med en forbedret kontrakt, der løber frem til sommeren 2026.

Efter første sæson i Superligaen: Det er ikke sjovt, når man føler, at hele verden kigger på en

Det bekræfter ‘De stribede’ i en pressemeddelse torsdag formiddag.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Det vækker begejstring hos den svenske fodbolddirektør i OB, Björn Wesström, der ser et stort lys i spilleren.

– Med Charly i OB får vi en spiller med en offensiv x-faktor, der vil give modstanderne i Superligaen store bekymringer. Når vi samtidigt henter ham i vores eget akademi, styrker det klubbens bånd mellem akademiet og førsteholdet, siger han.

FCM-profil indrømmer: Udlandet er ikke et overstået kapitel

Hos den forfremmede førsteholdsspiller, er der da heller ingen tvivl om, at han ser frem til øget konkurrence i hverdagen, selvom han er overrasket over, han allerede er kommet i betragtning til superligaholdet.

– Jeg havde aldrig regnet med, at det ville gå så hurtigt. Jeg havde håbet på det på et tidspunkt, men det er rigtig fedt, at det er gået så hurtigt. (…) Selvom det har været hårdt i opstarten med superligatruppen, så har det også været helt fantastisk. Superligaspillerne har taget rigtig godt imod os alle sammen, og de hjælper os meget med ting, vi kan gøre bedre, og snakker meget til os, slutter Charly Nouck Horneman.

Horneman har spillet 25 kampe for OB’s U19-hold, hvor den offensive kantspiller har leveret 12 mål og tre assists i blot 25 kampe. Han har tidligere spillet for Næsby Boldklub.

Timeline

Notifications

Notifikationer