3F Superligaen

FCM-profil indrømmer: Udlandet er ikke et overstået kapitel

Anders Dreyer kan igen sig FC Midtjylland-spiller, da han har fået en permanent kontrakt med klubben. Det betyder dog ikke, at han har lagt låg på sine drømme om en retur til udlandet.

Anders Dreyer er tilbage i FC Midtjylland
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

24-årige Anders Dreyer sørgede for, at hele FC Midtjylland-lejren og deres fanskare havde noget at lune sig på, da han i går underskrev en ny kontrakt med ‘Ulvene’ frem til 2026.

Men selvom han nu for anden gang er kommet på en permanent kontrakt med pokalmestrene, er der ingen tvivl om, at det igen bliver med ambitionen om at komme til udlandet på ny.

Sådan lyder det i et interview med bold.dk.

FCM bekræfter: Anders Dreyer skifter permanent til klubben

– Jeg har da helt sikkert en ambition om at komme til udlandet igen, det skal man også have som fodboldspiller. Jeg havde fundet et sted i udlandet (Rubin Kazan, red.), hvor jeg spillede fast, lyder det fra Anders Dreyer.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Den hurtige kantspillers succesrige ophold i russiske Rubin Kazan blev dog afbrudt af Ruslands invasion i Ukraine, som muliggjorde en suspendering og en midlertidig retur til FC Midtjylland i foråret.

Anders Dreyer efter klubskifte: Det var et let valg

Men nu er opholdet hos superligasølvvinderne så vekslet til en permanent kontrakt, og her ser landsholdsbobleren nu atter frem til at levere nogle solide præstationer, så han igen kan komme til det store udland.

– Nu skal jeg blive ved med at præstere sammen med holdet frem til næste sommer, og så er det da klart, at man begynder at kigge på det igen, slutter den tidligere Brighton, EfB og Heerenveen-spiller.

I FC Midtjylland har Anders Dreyer allerede noteret sig for 25 scoringer efter 82 kampe, mens han i nu nedrykkede Rubin Kazan spillede 14 kampe med otte mål til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P