2 min læsningForhenværende FCM’er møder sin gamle klub i CL-kval: Håber meget på spilletid

Antonis Martis var på kontrakt i FC Midtjylland i hele seks sæsoner. Nu venter hans gamle klub så i Champions League-kvalifikationen, når AEK Larnaca får besøg af de danske pokalmestre.

2 min læsning
Antonis Martis skal møde sin gamle klub FC Midtjylland i Champions League
Foto: andonymartis/instagram.com

Om små to uger venter der en meget speciel kamp for en tidligere FC Midtjylland-spiller, når cypriotiske AEK Larnaca tager hul på deres Champions League-kvalifikation mod superligasølvvinderne fra FC Midtjylland.

Her spiller Antonis Martis nemlig, og han er et produkt af FCM’s akademi, hvor han har tilbragt hele seks år i løbet af sine ungdomsår. Derfor er det en følelsesladet midtbanespiller, der ser frem mod gensynet.

FCM bekræfter: Anders Dreyer skifter permanent til klubben

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Det er meget specielt for mig. Jeg fik nogle fantastisk venner i Midtjylland, som jeg stadig taler med. Jeg tilbragte mange år i klubben og vil altid føle en tilknytning, forklarer han til Herning Folkeblad.

Det er dog ikke blevet til megen spilletid for den dynamiske midtbanemand i forrige sæson. Men med 60 minutter i benene i en træningskamp i denne uge imod ungarske Kisvarda, er det en fortrøstningsfuld cypriot, der håber på det bedste.

– Jeg håber virkelig, at jeg kommer til at spille. Men nu må vi se, hvordan resten af opstarten går, slutter Antonis Martis.

Direktør skyder forventningerne i vejret for uforløst FCM-stjerne: Tiden er inde

I 2021 tog han kortvarigt afsked med ‘Ulvene’ for at drage mod den australske liga til Macarthur FC på en etårig lejeaftale, og da han vendte tilbage til Heden året efter blev han så solgt til AEK Larnaca fra hjemlandet Cypern.

Nu venter der så et skæbneopgør over to kampe mellem AEK Larnaca og FCM. Første runde bliver spillet i Cypern d. 19. juli kl. 19:45.

Timeline

Notifications

Notifikationer