2 min læsningDirektør skyder forventningerne i vejret for uforløst FCM-stjerne: Tiden er inde

Claus Steinlein forventer, at Pione Sisto kommer til at vise sit potentiale for fuld udblæsning i den kommende sæson.

2 min læsning
Claus Steinlein
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland hentede tilbage i september 2020 Pione Sisto hjem til FC Midtjylland efter et ophold i LaLiga hos Celta Vigo.

Her startede offensivsspilleren stærkt ud i det midtjyske, men siden har det haltet en smule med det spillemæssige, hvor det i den forgangne sæson blev til 39 kampe på tværs af alle turninger med to mål og syv oplæg til følge.

Derfor har klubben ventet på den helt store forløsning i forhold til en af sine største offensive stjerner, der har 26 landskampe for Danmark på sit CV.

En forløsning og et gennembrud, man håber – og tror på – kommer i denne sæson, da Pione Sisto viser særdeles gode takter i opstarten. Det fortæller FC Midtjyllands administrerende direktør Claus Steinlein i et interview med discovery+.

– Det er som om, at Pione og hele hans bagland har sat sig for, at nu er tiden kommet til, at Pione skal vise, hvor god han er. For det er jo en af Superligaens absolut bedste spillere, som vi har fået for lidt ud af, og han har selv fået for lidt ud af det, indleder Claus Steinlein, der har set en skarp Sisto til sommerens opstart på træningsbanerne i Ikast.

– Jeg håber, at når vi står på sidste dag i transfervinduet og holder en evaluering af transfervinduet, at spørgsmålet bliver; “hvorfor har I ikke solgt Pione, for han er da helt guddommeligt god?”.

– Jeg håber, det bliver Piones sæson, fordi det har han fortjent. Jeg ved, hvor hårdt han arbejder – også i sommerferien – for at stå fuldstændig snorlige. Han har lige smadret bip-testen fuldstændig, så alle de unge kigger misundeligt til, lyder det fra FC Midtjylland-direktøren.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

27-årige Pione Sisto har af to omgange spillet i FC Midtjylland, hvor det i skrivende stund er blevet til 193 kampe med 41 mål og 20 oplæg til følge.

FC Midtjylland og Pione Sisto sparker Superligaen 2022/23 i gang fredag den 15. juli klokken 19:00, når Randers FC lægger vejen forbi MCH Arena.

Timeline

Notifications

Notifikationer