1 min læsningAnders Dreyer efter klubskifte: Det var et let valg

Det er en glad Anders Dreyer, der har landet en permanent aftale med FC Midtjylland frem til sommeren 2026.

1 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland har netop offentliggjort tilgangen af Andreas Dreyer, der skifter til midtjyderne på en fireårig kontrakt.

Og skiftet glæder den 24-årige kantspiller, der også i seneste sæson tørnede ud for FC Midtjylland, efter FIFA muliggjorde suspendering af kontrakter i Rusland og Ukraine.

FCM bekræfter: Anders Dreyer skifter permanent til klubben

– Da FIFA fik meldt ud, at jeg kunne suspendere min kontrakt i et år mere, var det selvfølgelig oppe at vende. Men jeg ønskede et permanent skifte, og det var Kazan med på. Jeg synes, FC Midtjylland er kommet til et sted, hvor europæisk gruppespil og pokaler er noget, man skal spille med om hvert år. Så det var et meget let valg, da FC Midtjylland kom på banen, siger Anders Dreyer til klubbens hjemmeside.

Offensivspilleren har spillet i FC Midtjylland af to omgange, hvor han senest var med til at sikre ulvene pokaltitlen.

Artiklen fortsætter under reklamen.

– Jeg har vundet Superligaen og pokaltitlen her i klubben, og det er noget, jeg gerne vil prøve en gang til. Jeg kommer ind med troen på, at vi har et godt hold her i FC Midtjylland, der kan spille med om begge ting i den her sæson, ligesom jeg også forventer, at vi skal deltage i et europæisk gruppespil.

Anders Dreyer har allerede tilsluttet sig resten af truppen i Holland, hvor FC Midtjylland i øjeblikket er på træningslejr.

Timeline

Notifications

Notifikationer