3F Superligaen

Avis: Anders Dreyers skifte til FC Midtjylland er Superligaens dyreste!

24-årige Anders Dreyer er skiftet tilbage til FC Midtjylland på permanent basis, og nu viser det sig, at handlen af den energiske kantspiller er historisk dyr.

Anders Dreyer er tilbage i FCM i en rekorddyr handel
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

‘From Russia with Love’ er de fleste bekendt en legendarisk titel på en James Bond-film. Her er det briterne som kæmper mod de russiske kræfter om fred på jorden.

I en fodboldmæssig forstand, så har Claus Steinlein og resten af den sportslige ledelse i FCM i længere tid haft en mission om, at hente Dreyer hjem til Heden på en permanent kontrakt – og dermed få ro på gemytterne fra baglandet og ikke mindst fansene, som har haft en Dreyer-retur højt på ønskelisten.

Om han bliver sendt afsted med kærlighed fra det russiske, kan vi af gode grunde ikke bestemme, men i dag erfarer B.T., at Anders Dreyer er blevet købt hjem for hele 42 millioner, hvilket gør ham til den dyreste spiller i Superligaens mangeårige historik. Her overgår Dreyer-handlen både Marrony (godt og vel 33 millioner) og Pep Biel (i underkanten af 30 millioner).

Anders Dreyer efter klubskifte: Det var et let valg

Artiklen fortsætter efter reklamen.

En rekordhandel, der dog kun sender fem millioner til den nedrykkede russiske klub Rubin Kazan, som havde et økonomisk efterslæb i forbindelse med deres køb af Dreyer i foråret på godt og vel 37 millioner.

Efterslæbet var på grund af den russiske invasion af Ukraine, der satte en stopper for Rubin Kazans sportslige processer og resulterede i spillersuspenderinger. Herunder navnligt Anders Dreyer, der kortvarigt vendte retur til Ulvene, hvor han vandt sølvtøj i Superligaen og sikrede pokaltitlen.

Efter første sæson i Superligaen: Det er ikke sjovt, når man føler, at hele verden kigger på en

Med Dreyer tilbage i den sorte ulvedragt, kan vi konkludere, at kampen mellem danske FC Midtjylland og russiske Rubin Kazan sluttede med fred og forening – også selvom at flere udenlandske klubber viste interesse i den danske landsholdsbobler, og dermed faktisk var klar til at sætte en stopper for Steinleins transferplan.

Men missionen lykkedes for den bornholmske fodbolddirektør, der nu kan glæde sig over, at trøjenummer 36 fortsat er indprentet på Anders Dreyers kampdragt i næste sæson.

FCM-profil indrømmer: Udlandet er ikke et overstået kapitel

Nu er Anders Dreyer så blevet udstyret med en kontrakt, der gælder frem til 2026. Men selvom FCM har papir på den teknisk stærke spiller i fire år, har han allerede udtalt, at udlandet fortsat er noget, han drømmer om. Læs mere om det i ovenstående artikel.

Anders Dreyer fik blot 14 kampe i Rubin Kazan, men bidrog dog med otte mål. I FC Midtjylland er det blevet til 82 kampe med 25 scoringer til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P