2 min læsningAaB-profil om potentielt klubskifte: Har hørt om interessen

AaB's offensive es, norske Iver Fossum, er angiveligt en ombejlet spiller hos flere udenlandske klubber. Nu fortæller han om fremtidsplanerne.

2 min læsning
Iver Fossum er ved at skifte væk fra AaB
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

25-årige Iver Fossum har været en absolut profil på det nordjyske superligahold igennem flere sæsoner, og det har da også skabt interesse for nordmanden hos flere klubber.

Den offensive kreatørs aftale med AaB udløber næste sommer, og det er derfor ved at være på høje tid, hvis klubben skal sælge ham med gevinst. Sportschefen Inge André Olsen har tidligere udtalt, at interresen for Fossum er behørig, og at de arbejder på at få ham skippet videre.

AaB-profil på vej væk? Vi forhandler lige nu

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Fossum selv forholder sig dog noget nøgternt, da han bliver spurgt ind til fremtidsplanerne.

– Jeg har da på fornemmelsen, at det tidligere på sommeren ikke var så langt fra, at der var noget med en anden klub, der var ved at falde på plads, men det bør jeg nok ikke sige for meget om nu, lyder det fra Iver Fossum til Nordjyske

FCM bekræfter: Anders Dreyer skifter permanent til klubben

Inge André Olsen har meldt ud, at de bestemt har modtaget bud på Iver Fossum fra flere klubber, men noget kunne tyde på, beløbene ikke har været seriøst nok skruet sammen. Endnu.

Iver Fossum har opnået 100 kampe for de bolsjestribede med 28 scoringer og 16 oplæg til følge. Han har tidligere tørnet ud for norske Strømsgodset og tyske Hannover.

Timeline

Notifications

Notifikationer