Premier League

Medie: Lingard på klubjagt – nu viser to MLS-klubber behørig interesse

Jesse Lingard er en færdig mand i Manchester United. Men nu skulle to amerikanske klubber være interesserede i den klubløse midtbanespiller, forlyder det fra et stort medie.

Jesse Lingard leder efter en ny klub
Foto: Reuters/Peter Cziborra
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

29-årige Jesse Lingard er fri på markedet, da Manchester United ikke valgte at forlænge hans kontrakt med klubben. Nu skulle englænderen angiveligt være fløjet til USA for at drøfte en mulig kontrakt med to klubber på den anden side af Atlanten.

Midtbanekreatøren har spillet hele sin karriere i England, og der har da også været rygter om et skifte til blandt andre West Ham, hvor han tidligere har været på et succesrigt lejeophold.

Lindegaard revser United: Eriksen kan ændre på diva-mentaliteten

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Ikke desto mindre, er det en helt anden breddegrad, som han nu er fløjet til for at lande en aftale. Det melder ESPN onsdag, som dog ikke beretter om hvilke klubber der er interesserede i Lingard, men blot at et ‘klækkelig kontrakttilbud’ er i vente for den 29-årige midtbanespiller.

Hvem er Gabriel Jesus? – Få historien om Arsenals nye brasilianske stjerneangriber!

I sin United-karriere er det blevet til hele 231 kampe, 35 mål og 21 assists, men i hans sidste tid i klubben, var der langt mellem spilleminutterne.

Her fik han blot har fået 355 minutter i benene i den forgangne Premier League-sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P