2 min læsningDansk medie: Nu er Anders Dreyers fremtid på plads!

Ifølge et dansk medie, har Anders Dreyer valgt den klub, han skal tørne ud for i næste sæson.

2 min læsning
Anders Dreyer og træner Bo Henriksen, FC Midtjylland Semifinalekampen i Sydbank Pokalen mellem FC Midtjylland og Vejle Boldklub, i Herning onsdag d. 4. maj 2022. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det har længe været ubekendt, hvad fremtiden skal bringe for Anders Dreyer, der i foråret vendte hjem til FC Midtjylland fra sin russiske klub Rubin Kazan.

Nu lyder meldingen fra B.T., at den offensive landsholdsbobler har valgt at vende tilbage til superligasølvvinderne på permanent basis.

Alle kontraktpapirene skulle være skrevet under, og han er nu fløjet til Holland for at tage del i FC Midtjyllands træningslejr i Arnhem.

AGF bekræfter: Wilshere har truffet sit valg

Krigen i Ukraine og de medfølgende suspenderinger af den russiske klub, gjorde at Dreyer vendte hjem til FCM i foråret. Og nu skulle det så være på en permanent kontrakt.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Klubben med rødder i Ikast og Herning har fortsat ikke fået udbetalt restsummen fra den handel, der sendte ham til Rusland i sommeren 2021. Et beløb i omegnen af fem millioner euro, der svarer til 37,5 millioner danske kroner. Ekstra Bladet meddeler, at netop det beløb var med til at fordelagtiggøre FCM’s forhandlingsposition.

Han blev nemlig solgt for hele 55 millioner kroner, mens det nye transferbeløb for hans retur til Heden fortsat er uvist.

Direktør skyder forventningerne i vejret for uforløst FCM-stjerne: Tiden er inde

I Rubin Kazan blev det til otte mål i 14 kampe for den teknisk stærke kantspiller.

Kasper Hjulmand har fortsat et øje til den danske kantspiller, der kæmper om at komme med til VM i Qatar. Om kontinuerlig spilletid og solide præstationer kan sikre den plads, må den næste superligasæson fortælle os.

FCM og Anders Dreyer møder Randers FC på hjemmebanen MCH Arena d. 15. juli kl. 19:00 i superligaåbneren.

Timeline

Notifications

Notifikationer