1 min læsningMedie erfarer: AGF tæt på ny angriber

Ifølge bold.dk's oplysninger er AGF tæt på at kunne præsentere en ny angriber på Fredensvang, der hentes til fra norsk fodbold.

1 min læsning
Sigurd Haugen
Foto: aafk.no
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

AGF har i sommerens transfervindue i skrivende stund hentet to nye spillere til i form af Tobias Mølgaard fra Vejle Boldklub samt Mads Emil Madsen fra Slavia Prag.

Nu melder bold.dk, at den aarhusianske superligaklub er tæt på at kunne præsentere nok en forstærkning, da man skulle være tæt på at have sikret sig den norske angriber Sigurd Haugen fra Aalesunds FK.

Her skriver det danske fodboldmedie, at man ifølge egne oplysninger er tæt på at kunne præsentere Sigurd Haugen, der i denne sæson har lavet syv mål på 13 kampe i den norske Eliteserien.

Den 24-årige angriber har tidligere i karrieren spillet for klubberne Odds BK og Sogndal IL i Norge, mens han også har været forbi Royale Union Saint Gilloise i Belgien.

Mads Emil Madsen: AGF ville mig mest, og jeg ville gerne væk

Herfra skiftede han i sommeren 2020 til Aalesund, hvor han i skrivende stund står noteret for 72 kampe med 34 mål og otte oplæg til følge.

AGF har fortsat ikke meldt noget officielt ud om den formodede tilgang til angrebet, hvor man råder over Patrick Mortensen, Dawid Kurminowski og Frederik Ihler i øjeblikket.

Timeline

Notifications

Notifikationer