2 min læsningSimon Kjær træner fuldt med: Jeg har kun haft en ting i hovedet

Simon Kjær trænede mandag fuldt med i AC Milan. Den dag har landsholdsklippen ventet længe på.

2 min læsning
Soccer Football - Serie A - Genoa v AC Milan - Stadio Comunale Luigi Ferraris, Genoa, Italy - December 1, 2021 AC Milan's Simon Kjaer reacts after sustaining an injury REUTERS/Massimo Pinca

Den 1. december 2021 var en skelsættende dag for Simon Kjær, der i vinterkampen måtte bæres fra kampen mod Genoa. Et par dage senere var diagnosen stillet. Et overrevet korsbånd, og en længere pause fra fodbold.

Mandag trænede den danske landsholdsstopper for første gang fuldt med i AC Milan, og det vækker stor glæde.

– Jeg har ventet på denne dag i syv måneder, fortæller en glad Simon Kjær efter sin første fulde træning, siden en knæskade tvang danskeren til pause.

Dagens træning bød på træningskamp, hvor danskeren kort efter var ude og nærstudere data om præstationen. Skadens natur dikterer nemlig, at Kjær langsomt øger belastningen, så han igen kan komme tilbage i sin bedste fysiske form.

De mange tal har han holdt styr på i de sidste fire måneder, og selvom han nu er tilbage på træningsbanen, er der stadig et stykke endnu, før formen er helt i mål.

– Jeg er meget glad for at være tilbage med drengene og for at spille fodbold igen. Jeg er meget glad. Jeg har det godt. Jeg har arbejdet hårdt indtil nu, men der er stadigvæk meget, der skal gøres. Fysisk har jeg det godt, og jeg har fået holdt lidt ferie med familien, fortæller Simon Kjær.

Medie: FCK kæmper med Malmö FF og AC Milan om finsk stortalent

– Selv mens jeg var på ferie, var der kun en ting i mit hoved. Jeg ville tilbage på banen. Tilbage til Milan og tilbage til træningen. Det er derfor, jeg er så glad for at være her, slutter Kjær til AC Milans sociale medier.

Simon Kjær og AC Milan åbner sæsonen i Serie A på hjemmebane, når Udinese gæster San Siro den 13. august.

Timeline

Notifications

Notifikationer