1 min læsningMedie: Cristiano Ronaldo overvejes i Chelsea

Rygterne om Cristiano Ronaldos fremtid er taget til i de sidste dage. Nu forlyder det, at Chelsea overvejer at bringe portugiseren til klubben.

1 min læsning
FILE PHOTO: Cristiano Ronaldo saluant le public après la victoire des siens. /Photo prise le 9 juin 2022/REUTERS/Pedro Nunes/File Photo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Cristiano Ronaldo vil væk fra Manchester United. Sådan lød det lørdag eftermiddag, og det satte gang i transferrygterne.

Den 37-årige portugiser har meddelt United, at hvis det rigtige tilbud kommer, så er han klar til at sige farvel til Old Trafford.

Årsagen skal angiveligt findes i sidste sæsons sjetteplads, der ikke giver adgang til Champions League, hvilket er et stort ønske for portugiseren. Det fik Red Bull Salzburg til at foreslå en transfer, men nu har en anden storklub meldt sig på banen.

Ifølge The Athletic overvejer Chelsea, om de i fremtiden skal være Cristiano Ronaldos arbejdsgivere.

Den nye Chelsea-ejer, Todd Boehly har i sidste måned holdt et møde med Ronaldos agent, Jorge Mendes. På dette møde blev muligheden for et Chelsea-skifte bragt på banen.

Det forlyder, at linjen mellem Boehly og Mendes har været åben siden, og at Chelsea-ledelsen er fascineret af muligheden for at se Cristiano Ronaldo trække Chelsea-trøjen over hovedet på Stamford Bridge.

Medie: Her er Ronaldos afløser i Manchester United

Før en vild transfer af den portugisiske superstjerne kan bringes helt i mål, er der dog flere udfordringer, som skal overkommes.

Først og fremmest kræver det, at Thomas Tuchel ser Ronaldo som en god tilføjelse, og derudover kræver det, at Manchester United, der har været tilbageholdende, godkender et skifte til en direkte konkurrent.

Timeline

Notifications

Notifikationer