Europæisk Fodbold

Red Bull Salzburg med kæk kommentar til Ronaldo: Vi kan tilbyde CL-fodbold

Red Bull Salzburg tilbyder Cristiano Ronaldo Champions League-fodbold i den kommende sæson med en lidt anderledes salgsannonce.

Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Eftersom Cristiano Ronaldo ikke kommer til at spille Champions League-fodbold i næste sæson, hvis han bliver i Manchester United, har Red Bull Salzburg været ude med en kæk bemærkning til den portugisiske superstjerne.

Det er sket på Twitter, hvor fodboldkorrespondent fra The Athletic David Ornstein tidligere kunne berette, at Cristiano Ronaldo søger nye udfordringer og har bedt Manchester United om et salg.

Medie: Ronaldo vil sælges, hvis det rigtige bud kommer

Som svar på opslaget, lagde Red Bull Salzburg et billede op, hvor de nævner, hvad de kan tilbyde Cristiano Ronaldo i den kommende sæson:

Trofæet, Champions League-fodbold, flotte bjerge og den mest talentfulde unge trup i Europa.

Red Bull Salzburg vandt suverænt det østrigske mesterskab i den forgangne sæson, hvor Rasmus Nissen Kristensen var fast mand på holdet.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Der har været godt gang i svingdøren hos Red Bull Salzburg i dette transfervindue, hvor klubben blandt andre har solgt Brenden Aaronson til Leeds, Rasmus Nissen Kristensen til Leeds og Karim Adeyemi til Dortmund for klækkelige summer.

Herunder kan du se den kække bemærkning fra den østrigske storklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P