Premier League

Medie: Manchester United afviser salg af utilfreds Ronaldo

Tidligere lørdag kom det frem, at Cristiano Ronaldo skulle have bedt om at blive solgt - men det gider Manchester United ikke.

Cristiano Ronaldo, skal ronaldo sælges, hvorfor vil Ronaldo væk, Manchester United, Premier League.
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Cristiano Ronaldo har ambitioner om at spille Champions League-fodbold efter sommerferien, men de ambitioner kan han skyde en hvid pil efter, hvis han bliver i Manchester United i den kommende sæson.

Således skrev The Times tidligere lørdag, at den portugisiske stjerne selv skulle have anmodet om at blive solgt denne sommer.

Nu tyder det dog på, at Ronaldo ikke får sin vilje. I hvert fald beretter The Athletic, at Manchester Uniteds klare holdning er, at Ronaldo bliver i klubben, hvor han fortsat har et år tilbage af sin kontrakt.

Dermed kan han i stedet for Champions League sandsynligvis se frem til at få debut i Europa League i stedet.

The Athletic skriver videre, at Chelsea har haft en føler ud hos Ronaldos bagland, mens også Bayern München og Napoli tidligere skulle have udvist interesse.

Cristiano Ronaldo har spillet Champions League hver eneste år, siden han blev hentet til Manchester United i 2003. Med 183 Champions League-optrædener, 140 mål og 42 assists i den prestigefyldte turnering, har han da også for længst skrevet sig ind i historiebøgerne.

Medie: Ronaldo vil sælges, hvis det rigtige bud kommer

Skulle Cristiano Ronaldo ende med at blive hos ‘de røde djævle’, er han angiveligt meget opsat på, at det bliver med en forstærket trup.

Manchester United har dog fortsat sommerens første signing til gode, men er blevet sat i forbindelse med spillere som Tyrell Malacia, Frenkie de Jong, Lisandro Martinez og danske Christian Eriksen.

Cristiano Ronaldo sluttede som topscorer med 24 mål på kryds og tværs af alle turneringer i forrige sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P