1 min læsningMedie: Bayern melder sig ind i kampen om hollandsk forsvarsgeneral

Bayern München har angiveligt vist interesse i den unge Juventus-forsvarer, men kan komme til kort økonomisk.

1 min læsning
Soccer Football - Coppa Italia - Final - Juventus v Inter Milan - Stadio Olimpico, Rome, Italy - May 11, 2022 Juventus' Matthijs de Ligt fouls Inter Milan's Stefan de Vrij to concede a penalty REUTERS/Ciro De Luca
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tidligere i dag kunne flere medier berette om, at Matthijs De Ligt med al sandsynlighed blev manden, der skulle lukke det massive hul i Chelseas udtømte midterforsvar.

Nu forlyder det fra Sky Sports Germany, at Bayern München skulle have meldt sig på banen i kampen om den unge forsvarsgeneral. Ifølge mediet skulle Bayern-manager Julian Nagelsmann have et særdeles godt øje til De Ligt, og forhandlingerne for hollænderen skulle angiveligt allerede være igangsat.

Derudover skulle De Ligt, ifølge Sky Sports Germanys informationer, være meget interesseret i et skifte til München, hvor han ville få muligheden for at blive genforenet med sine tidligere holdkammerater, Ryan Gravenberch og Noussair Mazraoui.

Det eneste problem for den tyske mastodont skulle angiveligt være, at De Ligt ikke er billig. Juventus-spillerens frikøbsklausul ligger på 120 millioner euro – eller 893 millioner kroner, men italienerne skulle angiveligt være villige til at tage bud ned til 80 millioner euro – svarende til 595 millioner kroner.

Medie: Juve vil bytte Matthijs de Ligt for Barca-profil

Ifølge det tyske medie kan Bayern Münchens økonomiske smertegrænse gå ved i omegnen af 450 millioner kroner, hvis ikke man får skibet flere spillere afsted inden transfervinduet lukker.

De Ligt er på kontrakt hos Juventus indtil 2024, men klubben er bevidste om hans transferønske og er villige til at lade ham gå.

Timeline

Notifications

Notifikationer