LaLiga

Medie: Juve vil bytte Matthijs de Ligt for Barca-profil

Juventus er ifølge et spansk medie interesseret i at bytte deres hollandske stopper for en af FC Barcelonas faste spillere i startopstillingen.

Matthijs de Ligt Juventus Serie A
Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Juventus hentede i 2019 Matthijs de Ligt i Ajax for hele 85,5 millioner euro.

Dengang var italienerne de heldige vinder af den eftertragtede hollandske midtstopper, der netop havde spillet en forrygende sæson med Ajax, hvor det blandt andet blev til en semifinale i Champions League.

Knap tre år senere overvejer Juventus dog at skille sig af med de Ligt. Det skriver Mundo Deportivo.

Troværdig journalist: Profil forlader Chelsea – Barca har taget kontakt

Ifølge det spanske medie så er Serie A-klubben nemlig interesseret i at bytte hollænderen for en af FC Barcelonas mest brugte spillere.

Juventus skulle angiveligt have udset sig spanske Jordi Alba som deres nye venstreback, hvor Torino-klubben har planer om at gøre landsholdsspilleren til fast mand på holdet.

Hvorvidt Barcelona overhovedet er villig til en handel er dog langt fra sikkert, da Mundo Deportivo videre skriver, at Juventus oveni byttehandelen kræver 50 millioner euro for de Ligt, hvilket heller ikke er et plus for catalanerne, der fortsat ikke har den bedste økonomi.

Medie: Stjerne har tilbudt sig selv til Barca

Jordi Alba har i denne sæson spillet 41 kampe for FC Barcelona, hvori den spanske venstreback har lavet 11 assist og scoret et enkelt mål.

Barcelona hentede forsvarsspilleren tilbage i 2012, hvor klubben dengang betalte 14 millioner euro for Alba i Valencia.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P