1 min læsningJournalist: Tottenham nærmer sig Barca-stopper

Ifølge journalist Fabrizio Romano skulle Tottenham og Barcelona være meget tæt på enighed om en aftale for den franske stopper.

1 min læsning
Soccer Football - Champions League - Group E - Bayern Munich v FC Barcelona - Allianz Arena, Munich, Germany - December 8, 2021 FC Barcelona's Clement Lenglet during the match REUTERS/Andreas Gebert
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mindre end et døgn efter Andreas Christensen er blevet præsenteret i FC Barcelona, ligner det allerede at konkurrencesituationen i Catalonien bliver forbedret for danskeren.

Ifølge den italienske Sky Sports journalist, Fabrizio Romano, er det kun et spørgsmål tid, før en aftale er på plads mellem Barcelona og Tottenham for spaniernes franske midtstopper, Clément Lenglet.

De sidste detaljer skulle angiveligt bare mangle, før Spurs kan præsentere franskmanden på lån fra den kommende sæson.

De personlige detaljer mellem Lenglet og Nordlondon-klubben skulle ifølge journalisten være på plads, og kun de sidste skridt mangler, før en aftale er i hus.

Officielt: Sæsonens fjerde signing på plads – Tottenham køber Everton-stjerne!

Den 27-årige franskmand kom til Barcelona i 2018 og forlængede i 2020 sin kontrakt med catalanerne, så den i dag løber til 2026.

Givet at handlen går i gennem, bliver Lenglet Tottenhams femte forstærkning denne sommer, efter man allerede har hentet Fraser Forster, Ivan Perisic, Yves Bissouma og Richarlison til.

Timeline

Notifications

Notifikationer