2 min læsningFC Midtjylland rykker fire spillere op i førsteholdstruppen

FC Midtjylland har rykket fire U19-spillere op på førsteholdet, så de nu er en fast del af pokalvindernes mandskab.

2 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland kunne tidligere på dagen præsentere en stor signing, da Chris Kouakou blev hentet på en fri transfer.

Nu forstærker midtjyderne førsteholdstruppen yderligere, da FC Midtjylland har valgt at rykke fire U19-spillere op på førsteholdet, hvor de bliver en fast del af Bo Henriksens træning.

FCM-sportschef om ny ivoriansk spiller: Spændende fysisk pakke – og stort potentiale

Det drejer sig om Valdemar Andreasen (17), Pontus Texel (18), Juan Moreno (19) og Ousmane Diomande (19), der skifter tilværelsen som akademispiller ud med nye udfordringer på førsteholdet.

Sidstenævnte har FC Midtjyllands anfører, Erik Sviatchenko, rost for hans enorme fysik. Det kan du læse mere om her.

– Vi er rigtigt glade hver eneste gang, at en akademispiller gør sig fortjent til at komme op i førsteholdstruppen. Selvom det sportslige niveau i klubben er fortsat opadgående, skal vi stadig have akademispillere, som kan gå ind på holdet og gøre en forskel. Det er vigtigt for vores fundament, siger sportschef Svend Graversen til klubbens hjemmeside.

De fire spillere var sidste år en del af FC Midtjyllands U19-hold, som endte på andenpladsen i U19 Ligaen. Derudover nåede holdet 1/8-finalen i UEFA Youth League.

– Vi ved, hvor meget de unge spillere drømmer om at slå igennem i FCM-trøjen. Nu skal de vise sig frem og spille sig ind i hjerterne på trænerteamet og gøre deres for, at de kan bide sig fast og komme tættere og tættere på startsopstillingen, siger Svend Graversen.

FC Midtjylland tager hul på superligasæsonen den 15. juli, hvor Randers FC gæster MCH Arena.

Timeline

Notifications

Notifikationer