3F Superligaen

Sviatchenko svarer igen efter Vavro-sviner: Kommer bag på mig

Erik Sviatchenko kom pludselig i fokus, da F.C. København mere eller mindre sikrede sig mesterskabet søndag - nu svarer han igen.

Erik Sviatchenko, Denis Vavro, FC Midtjylland, FCK, FCM, F.C. København, Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

F.C. København blev søndag så godt som sikret det danske mesterskab, da de sejrede ude mod Randers FC.

Da B.T. fangede Denis Vavro efter kampen, havde FCK-stopperen dog et behov for lige at sende en sviner mod FC Midtjyllands anfører, inden han var klar til at snakke om den så godt som sikre triumf i Superligaen.

I korte træk gik svineren til Erik Sviatchenko på, at Denis Vavro ikke synes, han er noget specielt. Han spiller for få kampe, scorer for få mål og er ikke på det niveau, som FCM-kaptajnen tidligere selv har givet udtryk for i interviews – alt sammen var i øvrigt sagt helt uopfordret.

Du kan læse mere om Denis Vavros sviner til Erik Sviatchenko HER.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Nu har B.T. så fået FCM-kaptajnen til at forholde sig til ordene fra Denis Vavro.

– For et par uger siden var det hans anfører Nicolai Boilesen, der var illoyal og ikke respekterede klubben. Nu er det så min tur til at høre Denis’ mening i medierne.

– Hvis FCK vinder mesterskabet, og det er der jo meget, der tyder på, så må han fejre det, som han ønsker. Men det kommer bag på mig, at jeg vækker så stærke følelser i Denis, lyder det fra Erik Sviatchenko, der i øvrigt understreger, at det er fair, at Denis Vavro ikke synes, at han er den bedste spiller i Superligaen.

Erik Sviatchenko om FCM’s nyindkøb: Hvis jeg havde hans fysik, så spillede jeg i PSG nu

Med et forspring på seks point ned til FC Midtjylland, der blot har to kampe tilbage, kombineret med en markant bedre målforskel hos hovedstadsklubben, er det svært at forestille sig, at F.C. København ikke ender som danske mestre.

Det kan de blive allerede mandag aften, hvor FC Midtjylland gæster Silkeborg IF klokken 19.00. Alt andet end en sejr til FC Midtjylland vil sikre mesterskabet til F.C. København.

Holder man med FC Midtjylland, eller blot ønsker spænding i Superligaen til det sidste, skal man nok håbe på, at FC Midtjylland sejrer med fem mål eller mere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P