2 min læsningThorup: Jens Stage-salg var forventet – erstatningerne er klar i kulissen

Jens Stage skiftede onsdag til Werder Bremen, men ifølge en fortrøstningsfuld Jess Thorup, er der andre spillere til at tage over.

2 min læsning
Jens Stage er fortid i F.C. København
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Onsdag eftermiddag blev Jens Stage præsenteret Werder Bremen fra Bundesligaen. Selvom midtbanemotoren efterlader et tomrum på F.C. København, er det en optimistisk Jess Thorup, der kommenterer på transferen.

Til F.C. Københavns hjemmeside lyder det i et længere interview, at Stage bestemt var en god spiller for klubben, men at interessen og det mulige salg altid har været en kalkuleret risiko.

– Det er jo et muligt scenarie, vi har kendt til via den interesse, der har været i flere transfervinduer, og selv om jeg som træner meget gerne havde beholdt Jens i truppen, så er det her en del af spillet.

Hvor meget har FCK fået for Stage? – tyske medier melder om meget lavere pris

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Thorup begræder naturligvis til dels salget af Stage, men i slutningen af sidste sæson var der allerede gode alternativer, som kan gøre sig gældende hos de danske mestre.

– Man kan jo sige, at vi øvede os lidt i foråret, hvor Jens var skadet den sidste måneds tid. Nu har vi også Zeca godt på vej tilbage efter hans lange skadepause, og i forvejen har vi Rasmus Falk og Lukas Lerager, og Pep Biel har også spillet gode kampe som 8’er, så på den måde er jeg fuld af fortrøstning for den position, afslutter Jess Thorup.

Werder Bremen-træner om Stage: Han kan straks hjælpe os

Jens Stage spillede 111 kampe for F.C. København, inden skiftet til Werder Bremen kom i hus onsdag. I går stødte han så til træningslejren i Zell am Ziller i Østrig, hvor han kunne møde sine holdkammerater for første gang. Heriblandt den tidligere Brøndby-spiller Anthony Jung.

Vi har desuden talt med den tidligere landsholdsspiller og Werder Bremen-spiller Leon Andreasen, der tror på et succesrigt ophold til Stage i sin nye tyske klub, der fra næste sæson er tilbage i den bedste tyske række. Læs det her.

Timeline

Notifications

Notifikationer