1 min læsningTidligere dansk landsholdsspiller: Stage og Werder er et perfekt match

Den tidligere Werder Bremen- og danske landsholdsspiller, Leon Andreasen, siger til campo.dk, at Jens Stage passer meget fint ind i Bundesligaen og Werder Bremen.

1 min læsning
Foto: Christian Charisius/Reuters/Ritzau Scanpix

Onsdag kunne de danske mestre fra F.C. København offentliggøre salget af Jens Stage, som skifter til Werder Bremen i Bundesligaen.

En anden dansker der selv har taget samme rejse i karrieren, er Leon Andreasen, der ligesom Jens Stage – også startede i AGF – inden han blev solgt til Werder Bremen, hvor han nåede at spille 49 kampe.

Den nu pensionerede landsholdsspiller har campo.dk været i kontakt med, da han om nogen kender presset og tilværelsen i den nordtyske storklub.

– Jeg synes, han passer meget fint til Werder Bremen. Det var også mit første stop i udlandet, og det er en nem klub at falde til i. Byen er fin, og de har også nogle super gode fans, siger Leon Andreasen til campo.dk

Den tidligere Werder Bremen-spiller har også begået sig i Mainz og Hannover 96, hvorfor han kender alt til tempoet og spillestilen i Bundesligaen med sine 133 kampe i den bedste tyske række.

– Jens behøver ikke nogen råd. Han skal bare være ydmyg overfor opgaven og lære af nogle af de erfarne spillere. Han er god nok til Bundesligaen, så det er bare hovedet, han skal have med – så kommer det til at spille rigtig fint for ham.

Foruden sine mange Bundesliga-optrædener for Werder Bremen nåede Leon Andreasen også at spille Champions League med klubben. Her blev det til otte optrædener.

Timeline

Notifications

Notifikationer