1 min læsningHvor meget har FCK fået for Stage? – tyske medier melder om meget lavere pris

Onsdag eftermiddag blev Jens Stage officielt præsenteret som ny spiller i Werder Bremen, og efterfølgende var der hurtigt meldinger om et større millionbeløb - de tyske medier mener dog, at F.C. København har fået et noget mindre beløb for Stage.

1 min læsning
Jens Stage, Jens Stage pris? Hvad fik FCK for jens stage? Werder Bremen, Bundesligaen, Superligaen, F.C. København.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Onsdag eftermiddag fik Jens Stage sit længe ventede skifte til tysk fodbold og Bundesligaen, da Werder Bremen kunne præsentere den danske midtbanemotor som ny mand i klubben.

Kort efter skrev Ekstra Bladet, at F.C. København havde fået 45 millioner kroner for salget – og med præstationsbaserede klausuler, der kunne presse prisen op på 60 millioner kroner.

De tyske medier DeichStube og Bild, mener dog at prisen skulle være betydeligt lavere. De to tyske medier beretter således torsdag, at Werder Bremen ‘kun’ måtte punge ud med fire millioner euro, svarende til godt og vel 30 millioner kroner.

Også fodbolddatabasen Transfermarkt melder om en overgangssum på fire millioner euro.

Også hos de tyske medier, skulle der være tale om diverse klausuler, der kan få prisen til at stige, men der bliver ikke nævnt konkrete beløb.

Officielt: FCK sælger Stage til Bundesliga-klub

Summa Summarum, så er det 15 millioner kroners forskel på de priser, som de tyske medier melder om, i forhold til hvad Ekstra Bladet ellers kunne berette onsdag.

Jens Stage skiftede fra AGF til F.C. København i sommeren 2019. I løbet af de tre år i hovedstadsklubben, nåede han at spille 111 kampe med 21 mål og 11 assists til følge.

Timeline

Notifications

Notifikationer