3 min læsningBo Henriksen om guldkampen: Her skal vi blive bedre

FCM-cheftræner, Bo Henriksen, giver sit bud på, hvor klubben skal gøre det bedre, hvis det skal lykkes at gå hele vejen i guldkampen.

3 min læsning
Bo Henriksen vil lægge på FC Midtjyllands defensiv
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

FC Midtjylland kom ikke i mål i den forgangne sæsons guldduel mod F.C. København. Det blev til sølvmedaljer for midtjyderne, og cheftræner Bo Henriksen mener, der skal lægges på præstationerne i den kommende sæsons guldduel, forklarer han.

Det er især i en ende af banen, hvor holdet skal blive bedre, mener Bo Henriksen.

Sviatchenko vil gerne vise Ukraine til sine børn: Det er blevet sat på standby nu

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Der er gået ét mål mere ind, end vi har spillet kampe (i den forgangne sæson, red.), og det, skal vi selvfølgelig sørge for, ikke kommer til at ske igen. Vi skal blive en lille smule bedre i forhold til indlægsspil i vores defensiv. Der er genpressituationer. Så der er forskellige småting, vi gerne vil blive bedre til. Men ellers skal vi bare bygge lag på og blive bedre. For hvis vi gør det, ser det spændende ud, siger cheftræneren til campo.dk.

Så målet for truppen er klart for Bo Henriksen, der drømmer om igen at blive en del af guldkampen i Superligaen den kommende sæson.

– Der er nogle ting, der skal blive bedre for, at vi kan gå hele vejen. Men det håber vi da på, vi kan, og det drømmer vi også om og tror på, siger FCM-cheftræneren med sit karakteriske smil på læben.

Medie: FCM henter SønderjyskE-profil

Adspurgt, om han tror, det igen bliver en guldduel mellem FC Midtjylland og F.C. København, svarer Bo Henriksen:

– Det er jo altid svært at spå om, hvilke dynamikker der er, og hvem der kommer godt fra land. Men det er da klart, at vi håber og tror på, at vi bliver en del af guldkampen, som det var sidste år.

Bo Henriksen og Co. er netop nu i gang med opstarten til den nye sæson, og FC Midtjylland vandt sin første træningskamp lørdag med 2-3 over OB efter et flot comeback nede med 2-0. Det kan du læse mere om herunder 👇🏼👇🏼

Overblik: Sådan gik det superligaholdene i lørdagens træningskampe

Første kamp for FC Midtjylland i den nye sæson er fredag den 19. juli, hvor holdet får besøg af Randers FC hjemme på MCH Arena i Herning. Kampen går i gang klokken 19.00 og kan også ses på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

Notifikationer