2 min læsningMedier bekræfter: Àngel Di María skifter til denne klub

Ángel Di María har efter alt at dømme fundet sin fremtidige arbejdsgiver, når kontrakten med Paris Saint-Germain udløber om få dage.

2 min læsning
Angel Di Maria er på vej til Juventus
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

34-årige Ángel Di María har kontraktudløb med de franske mestre fra Paris Saint-Germain ved udgangen af denne måned, og nu skulle en ny klub stå klar i kulissen.

Den tekniskstærke argentinske landsholdsspiller har længe givet udtryk for, at hans fremtid ikke bliver i hovedstadsklubben PSG, og tirsdag morgen understreger flere medier altså, at den nye klub er på plads.

Efter aflysning: FC Barcelona overvejer at gå rettens vej mod Mourinho og co.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Således skriver den pålidelige transferjournalist, Fabrizio Romano, at Di María er tæt på at lande en aftale med Juventus. Han bliver underbygget af flere italienske medier, herunder La Gazetta dello Sport. Der er tale om en handel, der forventes effektueret senere på ugen.

Den drønfarlige venstrebenede Di María har spillet 295 kampe for PSG med 93 mål og 113 assists til følge. Han har ligeledes repræsenteret det argentinske landshold 122 gange, hvor det er blevet til 25 scoringer.

SønderjyskE-angriber skifter til engelsk fodbold – kun personlige vilkår mangler

Han har tidligere spillet for både Real Madrid i LaLiga, SL Benfica i Liga NOS og Manchester United i Premier League, men nu går turen angiveligt til Serie A.

Timeline

Notifications

Notifikationer