2 min læsningEfter aflysning: FC Barcelona overvejer at gå rettens vej mod Mourinho og co.

Den 6. august skulle FC Barcelona oprindeligt have mødt AS Roma på Camp Nou, men nu har den italienske klub trukket sig fra kampen - helt uden grund, lyder det.

2 min læsning
Joan Laporta og FC Barcelona
Foto: REUTERS/Albert Gea

I starten af august måned, nærmere defineret d. 6. august, skulle FC Barcelona have spillet en opvisningskamp på Camp Nou imod hovedstadsklubben fra Italien, AS Roma.

Men den kamp er nu blevet aflyst af Mourinho & co.. Det bekræfter FC Barcelona på deres egen hjemmeside, hvor de samtidigt oplyser, at de overvejer at lægge sag an, grundet den illegitime afmelding.

Medie: Barca har fundet Frenkie de Jong-erstatning i LaLiga til 20 millioner euro

Artiklen fortsætter efter reklamen.

FC Barcelona og Roma skulle have mødt hinanden i forbindelse med Joan Gamper-trofæet, men den kamp bliver altså ikke til noget.

– Roma har selv valgt at aflyse uden grund. Kontrakten var ellers underskrevet, og vi skulle have mødt hinanden den 6. august på Camp Nou om Joan Gamper-trofæet, lyder det fra den catalanske storklub i en officiel pressemeddelelse.

Tidligere Barca-træner: De Jong vil ikke væk

Af denne grund vil Barcelona nu kraftigt overveje at gå rettens vej mod Roma, efter deres sene aflysning af kampen. Den italienske klub understreger, at de gerne vil minimere deres rejser i pre-season, men den præmis køber ‘blaugrana’ altså ikke.

– Vores juridiske afdeling er ved at undersøge, hvad vi kan gøre for at Roma kommer til at betale for den skade, som de har forsaget FC Barcelona og vores fans, lyder det afsluttende i pressemeddelsen.

Barcelona er i gang med at finde en anden modstander til kampen.

Timeline

Notifications

Notifikationer