2 min læsningEngelsk medie: Arsenal intensiverer jagten på Ajax-stjerne

Arsenal har allerede markeret sig i det indeværende transfervindue, men de er slet ikke færdige med at forstærke sig.

2 min læsning
Lisandro Martinez er på vej til Arsenal F.C.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Arsenal har allerede hentet en ny reservekeeper i form af Matt Turner, en offensiv kreatør i Fabio Vieira og wingbacken Marquinhos. Men nu skulle endnu en spiller være på vej til det nordlige London.

Det drejer sig om Ajax’ Lisandro Martinez, som Mikel Arteta længe har haft et godt øje til. Tirsdag middag beretter troværdige, The Athletic, at ‘The Gunners’ har sendt et forbedret bud til den hollandske mesterklub.

Efter aflysning: FC Barcelona overvejer at gå rettens vej mod Mourinho og co.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Det nye bud skulle lægge på godt og vel 40 millioner euro, der svarer til i underkanten af 300 millioner danske kroner for den argentinske Martinez, som primært spiller som central forsvarsspiller. Et bud, der er blevet opjusteret med 10 millioner euro siden deres bud tidligere på måneden.

Ombejlet angriber bekræfter interesse fra flere storklubber i Premier League

Ideen med at hente den alsidige stopper til klubben er, at styrke dybden og bredden i forsvarets midterakse, hvor Gabriel og Ben White skal have mere konkurrence.

Martinez spillede sammenlagt 36 kampe i seneste sæson for Ajax i den hjemlige turnering, pokalturneringen og Champions League. Derudover har han optrådt syv gange for Argentinas A-landshold.

Udover rygterne om Martinez, skulle Manchester City-profilen Gabriel Jesus være til lægetjek i Arsenal i dag.

Timeline

Notifications

Notifikationer