Overblik: Sådan gik det superligaholdene i lørdagens træningskampe

I dag var seks superligahold i kamp i jagten på at finde formen før sæsonstarten. Her kan du læse nærmere om, hvordan det gik.

Patrick Mortensen scorede to mål i træningskampen mod AaB

Superligaholdene er i fuld gang med opstarten frem mod sæsonstarten, og lørdag blev de første træningskampe også fløjtet i gang for en håndfuld af klubberne.

Længere nede kan du læse, hvordan det gik for de fem superligahold, der var i aktion. Det drejer sig om OB – FC Midtjylland, AGF-AaB, Brøndby IF – Hvidovre IF og FC Rudersdal – Lyngby Boldklub.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Herunder kan du få overblikket, da seks superligaklubber var i aktion i lørdagens testkampe forud for den kommende sæsonstart 👇🏼👇🏼

OB – FC Midtjylland 2-3

OB startede stærkt og var foran 2-0 ved pausen efter mål af Max Fenger og Charly Nouck Hornemann. Anden halvleg skulle dog vende tingene på hovedet. FC Midtjylland fik nemlig reduceret ved først Pione Sisto og kort efter Victor Lind. Men comebacket var endnu ikke fuldendt fra FC Midtjyllands side. For i de døende minutter satte midtjyderne trumf på og hev sejren i land på mål til 2-3 af Obule Sunday Moses.

Medie: FCM har modtaget nyt bud

AGF – AaB 2-2

AGF og en målfarlig Patrick Mortensen startede bedst ud. Mortensen fik vist, at målnæsen stadig er intakt, da han bragte AGF foran til 1-0. AaB fik udlignet ved Oscar Meedom og de to hold kunne gå til pause med 1-1. I anden halvleg kunne Patrick Mortensen så på ny bringe AGF foran til 2-1. Men føringen holdt ikke i land, da der blev begået straffespark mod Kasper Kusk, som offensivspilleren selv omsatte til 2-2. Det blev også kampens resultat.

AGF-profil sammenligner ‘ny AGF-stil’ med tophold i Superligaen: Der er sket meget

Brøndby IF – Hvidovre 1-1

Superligaholdet Brøndby kunne ikke bringe sig foran i første halvleg mod NordicBet Liga-holdet fra Hvidovre. Der stod dermed 0-0 ved pausen i vestegnsopgøret. Anden halvleg lykkedes det dog Simon Hedlund at få hul på bylden med sin scoring til 1-0. Senere havde Andreas Bruus et forsøg på overlæggeren. Men det var dog i stedet Hvidovre, der fik omsat en chance til 1-1 kort før tillægstiden.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

FC Rudersdal – Lyngby Boldklub 3-2

Superligaoprykkerne fra Lyngby var på besøg til træningskamp mod FC Rudersdal, der til dagligt spiller i Sjællandsserien. Men det blev hjemmeholdet, der trak stikket hjem med en 3-2 sejr. Lyngby kom ellers planmæssigt foran 2-0 på to mål af Rezan Corlu. Det var også stillingen ved pausen. Men så tog fanden ved hjemmeholdet, Rudersdal, der på tre minutter reducerede ved Alexander Jakobsen og udlignede ved Mads-Emil Røstbjærg. Til sidst afgjorde Simon Chang kampen med sin scoring til 3-2.