2 min læsningBale efter skifte: Det helt rigtige sted for min familie og mig

Gareth Bale er skiftet til den bedste amerikanske række, hvor han håber på, at udbygge sin i forvejen alenlange trofæhylde.

2 min læsning
Gareth Bale er ny mand i Los Angeles FC
Foto: lafc.com

Mandag aften blev det en realitet, at den walisiske landsholdsstjerne, Gareth Bale, fortsætter sin klubkarriere i MLS, eftersom han er blevet præsenteret i Los Angeles FC.

Den forhenværende Real Madrid-spiller, der fik sit gennembrud i Tottenham Hotspur, har fået en etårig kontrakt med sin nye amerikanske klub.

– Jeg er ekstremt glad for mit skifte til Los Angeles FC. Det er det helt rigtige sted for min familie og mig. Jeg kan ikke vente med at komme i gang og glæder mig til at vinde endnu flere titler med klubben, forklarer den Cardiff-fødte offensivspiller til klubbens hjemmeside.

Friis ønsker et mere offensivt AaB-udtryk – formationsændringer skal gøre holdet mindre ‘bagtungt’

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Står det til MLS-klubbens cheftræner, amerikaneren Steve Cherundolo, er det en stor kapacitet, de har fået tilknyttet.

– Der er ikke mange spillere i verden, der besidder de samme kvaliteter som Bale. Han er farlig i alle spillets facetter og hans store erfaring kommer til at hjælpe, afslutter han.

Efter aflysning: FC Barcelona overvejer at gå rettens vej mod Mourinho og co.

Den 32-årige Bale optrådte for Real Madrid fra 2013 til 2022, hvor den energiske kantspiller kom til fra Tottenham for 750 millioner danske kroner.

Igennem sin klubkarriere for ‘Los Blancos’, opnåede Gareth Bale blandt andet at vinde fem Champions League-titler, tre spanske mesterskaber og en Copa del Rey-titel.

Timeline

Notifications

Notifikationer