2 min læsningSeneste nyt: United nærmer sig de Jong – Eriksen træffer snart sin beslutning

Manchester United skulle være uhyre tætte på at kunne præsentere Frenkie de Jong, mens Christian Eriksen angiveligt nu er i færd med at træffe sin beslutning for fremtiden.

2 min læsning
Christian Eriksen, Frenkie de Jong, FC Barcelona, Brentford, Manchester United, Premier League, hvornår beslutter Eriksen sig?
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester Uniteds fans har råbt og skreget på forstærkninger til truppen denne sommer, men lige lidt er det hjulpet.

Det kan der dog hurtigt blive lavet om på.

Således skriver The Times, at Manchester United nu er meget tæt på at være nået til enighed med FC Barcelona om prisen for Barca-stjernen Frenkie de Jong. Samtidig skulle den catalanske storklub af regnskabsmæssige årsager være opsatte på at få lukket en eventuel handel inden torsdag.

The Times beretter, at Manchester Uniteds ledelse skulle være villige til at hæve buddet på Frenkie de Jong til 80 millioner euro, svarende til 595 millioner kroner.

Ifølge The Times, kan det potentielle indkøb komme til at spille en stor rolle for Christian Eriksens planer.

Avisen mener således, at Christian Eriksen lige nu vejer tilbuddene fra en lang række klubber, herunder Manchester United, Brentford, Everton, Newcastle og Leicester. Her skulle han især være optaget af at vurdere klubbernes ambitionsniveau, hvorfor tilgangen af Frenkie de Jong i Manchester United skulle blive taget godt imod af danskeren.

Medie: Nu har storklub kontaktet Eriksen

Samtidig skriver den italienske transferjournalist Fabrizio Romano, at Christian Eriksens beslutning om sin fremtidige klub nærmer sig med hastige skridt. Han skulle nu være klar til at kommunikere med sin agent i de kommende timer eller dage for at få truffet den afgørende beslutning.

Timeline

Notifications

Notifikationer