2 min læsningMedie: Nu har storklub kontaktet Eriksen

Christian Eriksens nuværende kontrakt med Brentford løber ud med udgangen af juni - nu har en af Englands største klubber taget kontakt.

2 min læsning
Christian Eriksen, Erik ten Hag, Manchester United, United vil hente Eriksen, Eriksen ny klub.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der har længe floreret rygter om Manchester Uniteds interesse i Christian Eriksen, og nu skulle interessen altså være nået skridtet videre.

Således skriver Sky Sports mandag aften, at den engelske traditionsklub nu har taget kontakt til Christian Eriksens repræsentanter.

Interessen fra Manchester United skulle især komme fra klubbens nye manager, Erik ten Hag, der ifølge Sky Sports har været en stor beundrer af Christian Eriksen gennem lang tid.

Mediet understreger dog, at interessen fra Manchester United til trods, er det langt fra sikkert, at det ender med et skifte til ‘de røde djævle’ for Eriksen.

Danskeren har således flere bejlere, herunder hans nuværende arbejdsgiver Brentford, mens også hans tidligere klub Tottenham skulle være interesserede – og skulle pengene gå hen og blive det altoverskyggende fokus, er nyrige Newcastle angiveligt også et emne.

Udover Christian Eriksen, skulle Manchester United fortsat være i dialog med FC Barcelona om den hollandske midtbanestjerne Frenkie de Jong. De to klubber er dog angiveligt langt fra hinanden i prissætningen af de Jong, hvorfor det ikke længere er så “sikker” en handel, som det tidligere har set ud til. Der spekuleres nu også i, hvorvidt Manchester United stadig er interesserede i at hente Christian Eriksen, hvis de lykkes med at hente den 25-årige hollænder.

Frenkie de Jong om United-rygter: Det er smigrende

Christian Eriksen har kontraktudløb med Brentford sidst på måneden, og kan dermed hentes til Manchester United – eller alverdens andre klubber – på en fri transfer.

Timeline

Notifications

Notifikationer