3F Superligaen

Medie: FCM har modtaget nyt bud

FC Midtjylland har fået endnu et bud at skulle forholde sig til denne sommer, hvor en af klubbens brasilianske spillere angiveligt er på vej væk.

FC Midtjylland, Marrony, Fluminese, Marrony pris, Superligaen.
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der har utvivlsomt været store forventninger til brasilianske Marrony, da FC Midtjylland hentede ham til klubben forrige sommer.

Projektet står imidlertid som ganske uforløst, og gennembruddet er i dén grad udeblevet for den mere end 30 millioner kroner dyre angriber.

I vinter gik rygterne så på, at Marrony var på vej tilbage til Brasilien, men skiftet blev aldrig en realitet. Nu er sommerens transfervindue dog i gang, og endnu en gang peger pilen mod en retur til hjemlandet for Marrony.

Således har der været forlydener om interesse fra brasilianske Fluminense, der for en uges tid siden skulle have fået afvist et bud på Marrony af FC Midtjylland. Nu har de ifølge mediet Globo forsøgt sig med endnu et bud.

FC Midtjylland skulle angiveligt være indstillede på at lade Marrony skifte væk, men buddet skal matche pokalvindernes forventninger, inden de siger farvel og tak.

Der bliver ikke meldt noget om buddets størrelse.

Officielt: FCM sælger dansk stortalent til Bundesliga-klub

23-årige Marrony står noteret for syv kampe i Superligaen for FC Midtjylland, hvor han endnu ikke har fået netmaskerne til at blafre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P