1 min læsningMedie: Brentford interesseret i endnu en dansk landsholdsspiller

'Dansklerklubben' i Premier League, Brentford, undersøger angiveligt muligheden for at hente endnu en dansk landsholdsspiller til klubben.

1 min læsning
Brentford, Thomas Frank, Kasper Dolberg, Brentford Dolberg, Premier League.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Brentford har i den forgangne sæson rådet over hele otte danskere i truppen, men med kontraktudløb og udlejninger er det tal nu dalet.

Derudover er angrebet det eneste geled, hvor man ikke har rådet over en dansker – det tyder dog på, at Brentford ynder at ændre på dette, og samtidig få det samlede antal danskere i truppen presset op igen.

For lidt mere end en uge siden var der således forlydener om, at Brentford skulle have udvist interesse for både Martin Braithwaite og Andreas Cornelius.

Nu går de seneste meldinger på, at Brentford har indstillet sigtekornet på danske Kasper Dolberg i Nice. Det skriver Foot Mercato.

Mediet skriver videre, at selvom det indtil videre ikke er blevet til konkrete bud på den danske landsholdsangriber, så er Brentford i færd med at undersøge mulighederne.

Medie: Braithwaite overvejer disse klubber

Kasper Dolberg har to år tilbage af kontrakten med Nice. Her er det blevet til 85 kampe med 24 mål til følge, siden han i 2019 blev hentet til den franske havneby fra hollandske Ajax.

Skulle Dolberg ende i Brentford, ville han blandt andre tilslutte sig landsholdskollegaerne Christian Nørgaard og Mathias Jensen – og derudover måske Christian Eriksen, hvis fremtid fortsat er uafklaret.

Timeline

Notifications

Notifikationer