LaLiga

Medie: Braithwaite overvejer disse klubber

Meldingerne har længe gået på, at FC Barcelona ønsker at skille sig af med Martin Braithwaite denne sommer - nu mener et medie at vide, at han overvejer to klubber.

Martin Braithwaite, FC Barcelona, MLS, Martin Braithwaite ny klub.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Martin Braithwaite har lang udsigt til spilletid i FC Barcelona, og den catalanske storklub virker da også efterhånden decideret opsatte på at sende ham videre i karrieren.

Ved Nations League-kampene i begyndelsen af juni, gav den danske landsholdsspiller dog selv udtryk for, at han ikke havde planer om at forlade Barca.

Nu skriver mediet 90min, at Martin Braithwaite måske skulle være kommet på andre tanker – eller i hvert fald overveje bud fra to klubber.

– Braithwaite har to år tilbage af sin nuværende kontrakt i Barcelona, men det tyder på, at klubben gerne vil af med ham meget før, skriver 90min i artiklen og fortsætter:

– Skulle han ende med at forlade Barca, så erfarer 90min, at Braithwaite har muligheder i både Mellemøsten og Major League Soccer. Angriberen skulle især være opsat på sidstnævnte.

Ifølge mediet, er Braithwaite altså fristet af en tilværelse som professionel fodboldspiller i USA.

Det forlyder sig videre, at Martin Braithwaite lige nu tjener omkring 35 millioner kroner om året i FC Barcelona, hvilket ifølge 90min ville gøre ham til den fjerdebedst betalte i MLS, såfremt han kan fastholde samme løn. Her skulle han kun blive overgået af Gonzalo Higuain, ‘Chicharito’ og Xherdan Shaqiri.

Medie: Danskerklub har Braithwaite på blokken

Martin Braithwaite blev hentet til FC Barcelona i et særdeles overraskende skifte fra Leganes tilbage i begyndelsen af 2020. Siden er det blevet til ti mål i 56 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P