2 min læsningMedie: Manchester City tæt på nok en forstærkning

Manchester City ligger ikke på den lade side denne sommer, hvor man forstærker sig massivt i jagten på endu et engelsk mesterskab.

2 min læsning
Marc Cucurella
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den kommende sæson i Premier League og Champions League tegner sig nok engang til at blive en tæt affære, hvor Manchester City og Liverpool allerede har forstærket sig massivt i jagten på de helt store triumfer.

Således har Manchester City allerede landet Erling Haaland som klubbens nye superbomber, ligesom man også får tilgang af en spændende ubekendt angriber i form af argentineren Julián Álvarez fra River Plate, som de engelske mestre faktisk købte i vinter og lejede ud for forårssæsonen.

Her har man bare ikke tænkt sig at stoppe. Ifølge Football Insider er Manchester City nemlig nu blevet enige med den spanske venstreback Marc Cucurella fra Brighton om en kontrakt, der skal sende ham i folden hos Pep Guardiola.

Den 23-årige spanier med en fortid i FC Barcelona, hvor han har fået store dele af sin fodboldopdragelse, skulle have indgået og godkendt sine personlige vilkår med Manchester City, som klubben nu forhandler en overgangssum med Brighton om. Det erfarer mediet.

Dermed står Marc Cucurella til at få en nøglerolle hos The Citizen, hvor man har brugt forskellige løsninger på venstrebacken med blandt andre Oleksandr Zinchenko, som oprindeligt er central og offensiv midtbanespiller.

Rygte: Manchester City lader forsvarsspiller gå – ny spiller klar i kulissen

Marc Cucurella skiftede til Brighton og Premier League tilbage i sommeren 2021, hvor han blev købt i LaLiga- og Madrid-klubben Getafe CF.

Nu ser han dog ud til at tage endnu et skridt op af karrierestigen, hvor han med den største sandsynlighed kommer til at kæmpe med om det engelske mesterskab i den kommende sæson.

Timeline

Notifications

Notifikationer