1 min læsningRygte: Manchester City lader forsvarsspiller gå – ny spiller klar i kulissen

Manchester City skulle være klar til at skille sig af med en af deres forsvarsspillere, da Pep Guardiola allerede har udset sig en erstatning.

1 min læsning
Oleksandr Zinchenko Manchester City Premier League
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester City har allerede sikret sig tilgangen af Erling Haaland i sommerens transfervindue.

De nykårede engelske mestre er dog langt fra færdige med at forstærke sig frem mod den kommende sæson, da rygterne går på, at Brighton & Hove Albions Marc Cucurella skulle være øverst på Pep Guardiolas ønskeliste over tilgange til forsvaret.

Cucurella har i den forgangne sæson spillet på venstrebacken under Graham Potter i Brighton, hvor den spanske forsvarsspiller leverede flere store præstationer i løbet af sæsonen.

Hos Manchester City har det i store dele af sæsonen været portugisiske Joao Cancelo, der har dækket venstrebacken, mens ukrainske Oleksandr Zinchenko har ageret backup på positionen.

Manchester City henter dansker… til Fortnite!

Den mulige tilgang af Cucurella betyder dog, at Manchester City ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano skulle være klar til at lade den ukrainske landsholdsback forlade klubben.

Her skulle en anden Premier League-klub allerede stå klar til at hente Zinchenko, da Everton med Frank Lampard i spidsen skulle have et godt øje til Manchester City-spilleren.

25-årige Oleksandr Zinchenko blev hentet til Manchester City i 2016 fra russiske Ufa for to millioner euro. Her har ukraineren siden spillet 128 kampe for “The Citizens”.

Timeline

Notifications

Notifikationer