2 min læsningPSG-præsident om Super League: For mig er det dødt

Paris Saint-Germains præsident, Nasser Al-Khelaifi, forstår ikke, hvordan Real Madrid den ene dag kan juble over at vinde Champions League, for dagen efter at hade det.

2 min læsning
Nasser Al-Khelaifi Paris Saint-Germain PSH Ligue 1
Foto: Christian Hartmann/Reuters/Ritzau Scanpix.

European Super League nåede aldrig at sætte det aftryk, som stifterne havde håbet på.

Store fanprotester fra hele fodboldeuropa satte en stopper for den fest, som FC Barcelona, Real Madrid og Juventus håbede, de havde sat igang.

Den dag i dag snakker de tre hovedaktører fortsat om, at Super League nok skal blive til noget, mens den resterende del af fodboldeliten har lukket helt ned for den fremtid.

En af de klubber, som aldrig blev en del af det fornemme selskab, var Paris Saint-Germain, der ingen intentioner havde om at tilslutte sig de andre klubber.

Netop den franske hovedstadsklubs præsident, Nasser Al-Khelaifi, fortalte i et interview med Marca, at han ingen fremtid ser i Super League, mens han samtidig fik sendt en stikpille afsted til Real Madrid.

– For mig er det allerede dødt. Men det er også mærkeligt. Madrid har vundet Champions League, hvilket var helt fortjent. Men på den ene side, så ville de gerne vinde turneringen, og de fejrede det efterfølgende i flere dage, faktisk næsten en uge, mens de på den anden side ikke har lyst til at spille den.

– Hvis du ikke er glad for det, så behøver du ikke at spille den. Det er den bedste turnering i verden for alle, og jeg ved ikke, hvorfor de spanske fans også er imod turneringen. Men for mig er Super League dødt, siger Nasser Al-Khelaifi.

Barca-boss genopliver debatten: Super League kan redde europæisk fodbold

European Super League blev offentliggjort den 18. april 2021, men efter store protester fra både eksperter, klubber og ikke mindst fans, så lukkede den eksklusive liga ned igen den 21. april.

De restende medlemmer i Super League er FC Barcelona, Real Madrid og Juventus.

Timeline

Notifications

Notifikationer