2 min læsningMedie: To tyrkiske storklubber ude efter Maxsø

Andreas Maxsø kan være fortid i Brøndby IF denne sommer, da to af de største klubber i Tyrkiet er ude efter landsholdsspilleren.

2 min læsning
Andreas Maxsø Brøndby IF Superligaen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det kan efterhånden ikke tælles på en hånd, hvor mange gange Andreas Maxsø har været tæt på at skifte væk fra Brøndby IF.

Den store midterforsvar har siden sidste sommer været rygtet til flere klubber, hvor han blandt andet var tæt på et skifte til FK Rostov og Bordeaux i løbet af den forgangne sæson.

Situationen er dog den, at Brøndbys anfører stadig er at finde på Vestegnen, selvom begge parter har været mere end åbne for at sende den danske landsholdsspiller afsted.

Brøndby bekræfter: Leder stadig efter investorer – amerikaner i førersædet

Nu har sommerferien så ramt de europæiske ligaer, hvilket betyder, at transferrygterne igen florere – også omkring Andreas Maxsø.

Onsdag kom det så frem, at der igen er rift om Brøndby-spilleren, der formentlig endnu engang håber på, at det kan blive til et udlandsskifte denne sommer.

Ifølge tyrkiske Deportes Reports så kigger to af Tyrkiets største klubber på Maxsø denne sommer.

Her skriver det tyrkiske medie, at der skulle være tale om de to store Istanbul-klubber Galatasaray og Besiktas, som begge er interesseret i den 28-årige stopper fra Danmark.

Overblik: Sådan starter Brøndby IF og AGF sæsonen op

Netop Galatasaray er bekendt med danske spillere, da den tyrkiske klub allerede råder over den tidligere F.C. København-spiller, Victor Nelsson, der skiftede til klubben sidste sommer for omkring 52 millioner euro.

Andreas Maxsø har spillet i Brøndby IF siden 2019, hvor han dengang ankom på en fri transfer fra tyske KFC Uerdingen.

Her har Brøndby-anføreren siden spillet 100 kampe, mens han også var med til at sikre klubben sit første danske mesterskab i 16 år, da vestegnsklubben vandt Superligaen i 20/21-sæsonen.

Timeline

Notifications

Notifikationer