1 min læsningMedie: West Ham vil byde kvart milliard på Chelsea-angriber

Ifølge SkySports har West Ham set sig lune på Chelsea-angriberen Armando Broja, som de angiveligt vil byde, hvad der svarer til 260 millioner kroner på.

1 min læsning
Foto: Scanpix/ritzau

Chelsea-angriberen Armando Broja har på sit lejeophold i Southampton vist sig flot frem i den forgange sæson.

Her nettede albaneren ni gange i 38 optrædener, og det har gjort flere klubber interesseret i Broja, der stadig har til gode at få debut for Chelseas førstehold.

Medie: Nu har storklub kontaktet Eriksen

Broja har spillet alle sine ungdomsår i Chelsea, og skal man tro det engelske medie SkySports, kan han også beholde sin lejlighed og omgangskreds i London efter sommerferien, da de rygter ham til en anden London-klub, West Ham.

Southampton skulle ifølge mediet også være interesseret i at hente Broja permanent, men West Ham har givetvis en større økonomisk muskel end Southampton, da de har tænkt sig at byde 30 millioner pund, hvad der svarer til omkring 260 millioner danske kroner på Broja.

The Hammers har allerede hentet forstærkninger i dette transfervindue. Klubben hentede mandag Nayef Aguerd i Rennes, mens de efter sigende også er ude efter landsholdsdarlingen Joakim Mæhles underskrift.

Timeline

Notifications

Notifikationer